Vol gas voor een mooiere wereld

Mede dankzij de donaties van de deelnemers aan diverse rally’s kunnen wij per jaar voor zoveel smiles zorgen. We zijn er dan ook meer dan trots op om deze rally’s onze partners te mogen noemen.

Quadrifoglio Dolomiti

29 juni – 4 juli 2023

De Quadrifoglio Dolomiti, een rally met vele hoogtepunten, is een eigen versie van een Grand Tour waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

Business Tour

22 juni 2023

Gas op de plank! De Business Tour is een Twentse tourrally waarbij typische ondernemerseigenschappen als bedreven en gedreven het verschil maken. Gegarandeerd een geweldige rallydag vol competitie, sublieme locaties en goed eten.

Miles of Mystery

 26 sept – 1 okt 2023

Het meeste is al voorspelbaar genoeg….
Mysterieuzer dan de Miles of Mystery wordt het niet! Pas als je op het vliegveld staat, hoor je waar in Europa je de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Deze unieke rally blijft een mystery tot aan de laatste bocht en verstaat de kunst om je te laten genieten van het onbekende.

Barones de la Bolide

3 – 5 november 2023

De herfst kleurt de bomen goud, de dagen worden korter. In de schaduw van dit schitterende natuur- fenomeen, kiezen de klassiekers van de Barones de la Bolide hun eigen weg. Auto’s die maar met een ding bezig zijn: het rallyseizoen in stijl afsluiten. Dus voordat jij jouw bolide aan de winterstalling toe- vertrouwt, nog één keer lekker sturen en nagenieten op adellijke locaties.