Doneer nu

Met jouw steun maken we dromen waar

Word bijrijder van de sMiles Foundation

Dromen waarmaken kunnen we niet alleen. En dat willen we ook helemaal niet. Want net als dat een rally rijden nóg leuker is met een fijne bijrijder, heeft ook de sMiles Foundation bijrijders nodig. Donateurs die, net als wij, een hart hebben dat uitgaat naar kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Donateur worden

Om donateur te worden vragen wij je om je gegevens hiernaast in te vullen. Wij zullen dan snel contact met je opnemen om alles door te spreken en vast te leggen.

Met een eenmalige donatie zijn we natuurlijk ook enorm geholpen. Klik daarvoor op eenmalige donatie en vul het formulier verder in.

Alle hulp is welkom

Wil je op een andere manier bijdragen aan de sMiles Foundation? Dat kan ook! Via deze pagina kun je je aanmelden als vrijwilliger. Voor andere ideeën kun je contact met ons opnemen en bespreken we samen de mogelijkheden.

In bepaalde gevallen is een schenking tot 100% aftrekbaar van de belasting. Hier lees je meer over in onze FAQ

Ja, ik word graag donateur. Neem contact met mij op.

  Met een eenmalige donatie zijn we natuurlijk ook enorm geholpen.

  Eenmalige donatie   Het eerste sMiles event was een groot succes!

   Het eerste sMiles event op 8 juli 2018 was een groot succes, want wat hébben we veel smiles gezien! Bij de kids van het Gezinshuis.com, bij de mensen van Safety Experience Center en ook bij alle vrijwilligers. Een fantastische zonovergoten middag die smaakt naar meer!

   Een big smile

   Wat hébben we veel smiles gezien!

   394

   sMiles … and counting!